Krav til dig og din motorcykel!

Jeg forventer at du inden, du starter hjemmefra, har fået din motorcykel gjort klar til turen, så vi ikke skal vente på, at du får skiftet dæk, bremseklodser, kæde og tandhjul eller andre vitale dele.
Turen er tilrettelagt så stram, at der ikke er afsat tid til at holde stille, mere end et par timer, for at hjælpe hvis der sker et haveri.
Jeg forventer at du kan klare dig selv, men jeg vil naturligvis hjælpe dig, så godt jeg kan indenfor rimelig tid.
Har du brug for at komme på værksted, kan du altid støde til gruppen igen, jeg har på turen, hele tiden min telefon tændt og vil så guide dig til et sted, hvor vi kan mødes.

Priser!

Der er som på de andre ture ikke et deltager gebyr, du skal forvente at bruge ca. Kr. 1000,- pr. dag til benzin, mad og overnatning. I praksis er det sådan at vi smider 100€ i en fælles pung hver dag og betaler samlet for alt hvad vi forbruger det være sig hotel, mad og drikkevarer. Benzinen betaler man selv. Derfor skal du sørge for at have kontanter med til de første dage.

Sådan kører vi!

Hardkok turen, er en motorcykeltur der foregår i frisk tempo og næsten uden pauser, du kan forvente, at du vil blive kørt til dine grænser og måske længere.. Jeg har lavet nogle ruter, der efter min mening passer til en dags kørsel men da jeg ikke har kørt ruterne igennem, ved jeg naturligvis ikke om det er muligt.. men min erfaring viser, at det passe sådan cirka, men vi har dog til tider, måtte køre til næsten midnat, for at kunne nå dagens rute. Flere af ruterne vil dog være sådan tilrettelagt, at man hvis man vil, kan springe en del af ruten over, jeg kører dog hele ruten, selv om der til tider en nogen der har valgt at tage en genvej og derved holde en fridag. Det er derfor vigtig at du medbringer GPS eller anden kortmateriel.

 

Der er naturligvis ikke nogen form for tvang, passer selskabet eller den måde vi kører på ikke dig er du naturligvis velkommen til at køre for dig selv. 

Tips!

 

Ting det vil være en god ide at medbringe:

Ørepropper, vi vælger tit et hotel ud til den vej vi kører på og der vil derfor ofte være støj fra forbikørende biler, ja og så lige sidemanden i sengen ved siden af dig.

Lille benzin dunk, jeg kan godt finde på at køre på de sidste dråber, så er du den type der er bange for at køre tør for benzin vil det være en gad ide at medbringe en lille dunk med benzin. http://www.kok-mc.dk/index.php/Diverse-udstyr/Benzin-dunk.html

Tilmelding

Har du stadig lyst til at deltage kan du tilmelde dig på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sende mig en SMS på 24252524.. så vender jeg tilbage..